RENOVATIE EN NIEUWBOUW

In onze huidige maatschappij is digitale TV, multimedia en internet niet meer weg te denken. Maar wat moeten we nu eigenlijk allemaal voorzien als wij gaan renoveren of bouwen zodat we later niet voor verrassingen komen te staan. 

renovatie.jpg

Er zijn op het internet verschillende mogelijkheiden te vinden maar wat is nu werkelijkheid en wat is fake? Het is soms moeilijk te onderscheiden. Op deze pagina zetten we je op weg. 

Voor een op maat gemaakte consultancy kunt U natuurlijk contact met ons opnemen.

RENOVATIE EN NIEUWBOUW

 

COMPUTERNETWERK VOOR THUISGEBRUIK EN KLEINE KMO's

In onze hedendaagse wereld is het internet niet meer weg te denken. De snelheden waarmee we kunnen surfen worden altijd maar sneller en sneller. Maar soms wil het maar niet lukken. De Wifi valt weg. De snelheden zijn traag. Wat is hiervan de oorzaak en hoe kunnen we dit oplossen. 

170613-upgrade-your-internet-connection.jpg

Vaak werken de mensen enkel op de hardware van de provider en soms kan het zijn dat deze niet voldoende aangepast is aan onze behoeften. Vandaar enkele set waarbij we uitleggen wat kan en niet kan.

Voor een op maat gemaakte installatie kunt U natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

COMPUTERNETWERK

ELEKTRISCH PLAN

trikker.pngEen defecte elektrische installatie kan brand en elektrocutie veroorzaken met soms dramatische gevolgen. Daarom ben je verplicht om je installatie te onderhouden en te laten controleren. Hiervoor moet de elektrische installatie gekeurd worden en zijn een aantal documenten nodig. Webcomp - Rudi Vande Weghe kan je helpen met de nodige schema's uit te tekenen voor het keuringsorgaan.

ELEKTRISCH PLAN